torsdag, december 04, 2008

Vardagens teater

Alldeles strax läggdags men först vill jag bara berätta om dagen. Jag var nämligen på kurs med Mäklarsamfundet. "Förtroendeingivande försäljning" var rubriken och vi fick en riktigt spännande, intressant och inspirerande dag tillsammans med Lovisa Mantéus och Erik Dahlkvist från Vardagens teater.

Vi fick lära oss mycket om kroppsspråk och hur det vi gör uppfattas av andra. Svårt att återge vad vi fick uppleva men det var en bra blandning av föreläsning, teater (de är båda skådespelare i grunden) och övningar som verkligen fick en att tänka till. Jag kan rekommendera er att gå in på deras hemsida för ytterligare information. De hjälper inte bara mäklare utan coachar mängder av olika företag och människor.

I morgon är det fredag och helg - underbart!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kroppspråk är verkligen jätte intressant. Såg på oprah en gång där det handlade om just kroppspråk. Det var en tjej som var högutbildad å dessutom var arbetslös. Hon sökte jobb till jobb men fick inget, på grund av hennes kroppspråk. Väldigt inttessant som sagt. Å jag som ska ut å söka lite extrajobb nu ska tänka extra på att inte göra de "små" misstagen, som gör att man får faktist ett nej! Trevlig dag!