måndag, december 22, 2008

Bilder från kvällen

Dafne har lämnat oss för USA där hon bott i flera år. Först jobbade hon som nanny, vilket hon fortfarande gör då och då. Dessutom pluggar hon en gedigen utbildning med inriktning på Buisness management.

Tyvärr fick jag bara med Marias hand till vänster på det här kortet. Hon bor i Uppsala och pluggar KY-utbildning med event som inriktning i Norrtälje. Hon har bott utomlands i flera och och jobbat som resguide. Kajsa bor just i Björkekärr i Göteborg men flyttar till Lyon, Frankrike i januari. Lina har vi till höger och hon pluggar industriell ekonomi i Lund men har tidigare varit skidlärare i Trysil, Norge under flera säsonger.

Sittande på golvet har vi Sara och det är hennes lägenhet vi var i igår. Hon bor alltså i Göteborg och pluggar till sjukgymnast.

Annelie har lämnat oss för kallare breddgrader och bor numera i Sollefteå där hon läser en utbildning inriktad på bistånd, kris- och konflikthantering.


Maria är numera stockholmare och pluggar till arbetsrekryterare eller liknande. (Jag kommer inte på vad utbildningen kallas just nu).


Här har vi Karin som pluggar till sjukgymnast i Uppsala där hon bor tillsammans med pojkvännen Robert.

Till sist, esteten Lisa som bor i Göteborg och pluggar en designutbildning på Nääs.

Inga kommentarer: