tisdag, juni 27, 2006

Semestersabotören

Min bok som jag håller på och skriver (är än så länge bara på A4-sida 21 men de kommer) går under arbetsnamnet "Semestersabotören." Jag tycker däremot att det låter lite töntigt. Vad säger ni? Inledningen av boken finns att läsa längre ner i min blogg under rubriken "Inledning".

Frågan är när man sätter en titel till en bok egentligen... kanske är det bättre att vänta tills boken är klar...om den blir det... Behöver råd!

3 kommentarer:

Robot sa...

Just Semestersabotören kanske inte är den bästa av titlar att välja till sin debutroman. Det finns en mycket känd film som har just den titeln.

Ser fram emot ett signerat exemplar av din roman när den är klar! Lycka till!

Johanna sa...

Jaa, det har du rätt i. Jag sökte faktiskt på google och insåg detta men det behöver ju i och för sig inte alltid vara en nackdel...
På något sätt hittar jag bara titlar som någon annan redan har använt. En titel som dyker upp är "Och han älskade dem alla". Den hade passat oerhört bra men även den titeln är en känd film...suck!

Så klart du får ett signerat ex! ;)

Anonym sa...

Ja du, semestersabotören var ju kanske inte det mest spännande namnet...
Jag har en arbetstitel på mitt projekt ännu, en riktigt töntig sådan också och tänker att jag nog sätter titeln sist eller så ramlar den på mig under arbetets gång. Det är ju ändå inte det viktigaste i det här stadiet för mig..