tisdag, september 29, 2009

Planskiss

Redan nu på fredag, den 2:a oktober, får vi vår nya lägenhet. Eftersom godkännandet från föreningen (dvs vi blev godkända medlemmar) gick relativt snabbt, kunde vi få flytta in lite tidigare än det var tänkt från början. Säljaren står dock för första månadens avgift mot att han slapp flyttstäda vilket vi tyckte var helt okej eftersom vi ska renovera såpass mycket.

Ovan ser ni hur lägenheten är planerad. Både kök och badrum är större än det vi har idag, medan sovrummet är mindre. Föreningen har även funderingar på att bygga balkonger, något som vi kommer jobba hårt för :)

2 kommentarer:

Hemma hos Katta sa...

Vad snabbt tiden går! Tyckte nyss jag läste att ni köpt lägenhet och nu är det redan inflyttningsdags - kul! Ska bli såå spännande att se slutresultatet =)

Läste att ni var inne på att köpa runda stolsdynor från Svenssons. Liknande modell finns även på MIO så kolla in deras utbud också.

Jag gillade nästan alla tjejer ikväll fast bäst var nog ändå Mariette, Moa och Clara! Gillar verkligen Erikas röst men hon känns tyvärr lite blek i sammanhanget. Blir nog en tuff match...

Kraam kraam

Madeleine sa...

Vad spännande med ny lägenhet, blir kul att följa här på bloggen:)
Även om en flytt alltid är lite jobbig med allt som följer med som flyttstäd etc så är det så mysigt när man kommer i ordning och får börja piffa:)

Ha en bra onsdag! KRAAM