söndag, september 13, 2009

Ensam mamma söker



Sitter just nu framför 3:ans Ensam mamma söker. Har följt alla säsongerna och tycker det är ett mysigt program! Tjejerna i den här säsongen blogger här, här och här.

Helgen har varit ganska lugn. Igår hyrde min sambo en porsche för att prova på att köra lite grann, har tagit kort så bild kanske kommer :) Sen var vi och kollade badrum och lite så på Freeport i Kungsbacka. Finns något som heter Badlagret där som har bra priser. Sedan opererade jag bort en visdomstand så jag är rätt trött nu. Kroppen håller väl på och läker. På kvällen vila och mys här hemma.

Idag har vi lämnat tillbaka porschen och där efter har vi varit på Bratells möbler och kollat, har i stort sett bestämt köksbord och stolar, bild kommer på det också. Sedan åkte vi till K-rauta för att kolla mer badrum. Hittade fint kakel, klinker och badrumsmöbler så det går framåt där också. Sedan var det Qvidingmatch där dem tyvärr förlorade.

Hoppas ni haft en bra helg!

Bild: www.finest.se


1 kommentar:

Its a house sa...

Hej,
Va glad och smickrad jag blir att du gillar vårt projekt, å va kul att du hittar inspiration! Ja visst är Tine K helt fantastisk!?
Kram
Karolina