lördag, oktober 30, 2010

AW



Igår hade vi en trevlig After work-kväll. Vi började redan strax efter 17 då vi träffade Johan, Sandra, Kim och Jennie på Smaka i Vasastan. Där ingick en buffé som var helt okej så man stod sig några timmar till.

Sedan tog vi oss vidare till Magasinsgatan och hyffsat nyöppnade stället Puta Madre. Det var ett riktigt coolt ställe med härlig stämning, sammet, mycket rött och hemtrevlig inredning med lampetter och stolar och bord i olika utföranden. Personalen var klädd i 20-talskläder. Kan absolut tänka mig att gå hit och äta en bit mat men den här gången hängde vi bara i baren.

Vi fortsatte till Barsidan vid Kungstorget där vi satt ett bra tag. Drack bland annat en urgod Strawberry Daiquiri.

Efter det var det dags för ett matstopp på McDonalds.

Sedan gick de andra hem men då vi fått sms från vänner som befann sig på Biljardpalatset tog vi ett stopp där också. Det var Jocke, Christian och Paymann som hade spelat lite biljard så vi passade på att ta en öl med dem också innan vi tog spårvagnen hem.

En riktigt helkväll med andra ord som var jättetrevlig. Jag är pigg idag då vi kom hem i hyffsad tid så idag väntar bland annat en fotbollsmatch på Heden. Hoppas ni har en bra lördag!

Inga kommentarer: