måndag, november 15, 2010

Sankt Jörgen Park Resort












I helgen firade vi vår 7-årsdag. Tim överraskade mig med en mysig övernattning på Sankt Jörgen Park Resort och Spa. Vi har aldrig varit där förut men vi var riktigt positivt överraskade. Om man jämför med till exempel Smögens havsbad som vi besökte i våras så hade Sankt Jörgen en mycket modernare och större spaavdelning med många olika bastu, fotbad, duschar, pooler med mera.

Klockan sju var vi inbokade för middag och vi åt en supergod trerätters med tillhörande viner. Vi började med champagne Pol Roger och fick fyra sorters bröd med vispat smör som aptitretare. Sedan fortsatte vi med ett glas vitt till förrätten som var havskräfta med västerbottenostpaj och syltad lök. Denna rätt var så himla god! Det bara smälte i munnen. Sedan kom huvudrätten som jag tyvärr inte lyckades fånga på bild. Där fick jag Kummel medan Tim åt kött. Rött vin till båda.
Det hela avslutades med en pannacotta med hallon och lakritssmak tillsammans med ett glas Asti. Vi tog ett glas i baren också innan vi gick upp till rummet. En kille spelade soft pianomusik och sjöng lite. Väldigt romantiskt och mysigt.

Tim hade bokat ett jättefint rum som hade terrass med utsikt över Göteborg. Superfint på kvällen med alla ljusen! Modern och snyggt inrett sov- och badrum.

Dagen efter åt vi supergod frukost innan vi åkte hem igen.

Ett besök på Sankt Jörgen rekommenderas!

3 kommentarer:

Josefin sa...

Åh, så härligt ni ser ut o ha haft det! Och grattis på 7-årsdagen! (Och icke att förglömma: i efterskott på din födelsedag!)
Ska nog planera in en tripp dit fram igenom :) Har du några speciella tips o dela med dig av?
Vi har alltid åkt ner till Varbergs kurort en-två ggr per år men det kan ju vara kul o prova något nytt!
Hoppas annars att allt är bra med dig! Kram Josefin

MISS PIFFY sa...

Grattis på 7-års dagen!! Ni ser ut att ha haft det jättemysigt ;)
KRAM

Anna - Starwoman sa...

Grattis i efterskott på er 7 årsdag, såååååå jäkla mysigt ni ser ut att ha haft det!!!

Kramar