fredag, september 03, 2010

Höstklipp


Det var drygt en vecka sedan jag klippte mig men här kommer iallafall en bild på höstklippet. Inte jättestor skillnad kanske men lite mer frisyr av det :) Fick med mig en toning hem också så jag ska be Tim hjälpa mig att färga det någon dag snart. Blir ingen stor skillnad där heller men lite mörkare och en lite intensivare färg helt enkelt.

Ikväll blir det fotboll Ungern-Sverige, i goda vänners lag.

Trevlig helg!

5 kommentarer:

Elins blogg sa...

Tack snälla du! Gillar att sminka mig lite mer med olika ögonskuggor såhär på hösten. Och är verkligen jättenöjd med byrån :)

Vad fint håret blev! Så fin brun färg du har, är det din egna hårfärg? Jag är jättesugen på att färga lite mörka slingor, blir alltid det på hösten. Men är alltid så feg, vet att jag alltid vill bli blond igen till våren och sommaren..


Kram ha en bra dag!

Elins blogg sa...

Ja vi bor i en hyresrätt nu och det är så himla tråkigt när man inte får göra om och renovera. Plus att vi känner att vi vill äga nåt eget också. Men det är så svårt för vi gillar den här lägenhetens planering så himla mycket för den känns mycket större än vad den är! Men den är bara 45 kvadrat.

Svårt att hitta någon perfekt men efter ett tag hittar man väl antar jag. Så dyra lägenheter här i Stockholm också... Har du några tips hur man ska göra? Ska man köpa en ganska "billig" lägenhet och renovera själva eller köpa en som redan är renoverad som är rätt dyr? Så himla svårt!


Kramar!

Elins blogg sa...

Tack för tipsen! Svårt som sagt..


Men vad tycker du om denna?
http://www.hemnet.se/beskrivning/842977?r=3


Man skulle ju verkligen kunna göra om den till min drömlägenhet men det känns som att det är lite väl mycket att renovera upp.. Vi var där på visning igår och det känndes nästan som ett ruckel, haha.. Men ändå känns det som världens chans att få bestämma exakt hur det ska se ut!
Avgiften är bara på 633.. Men jag tycker det där med oäkta bostadsrätter är väldigt krångligt och det låter lite skumt... Har du några erfarenheter om det?

Känns bara som mäklaren gör allt för att få den såld och inte berättar allt negativt!!



Kramar hoppas du har en bra dag!


Ps. Fattar inte hur någon kan bo så som i den lägenheten!! Haha..

Elins blogg sa...

Jaha va kul att ni jobbar på samma företag. Han gör säkert sitt jobb bra det var bara lite krångligt det här med skatten och den låga avgiften och oäkta föreningen som lät lite konstigt..

Ja vi var där igår och kollade. Jag var verkligen skeptisk när vi var där eftersom det är så mycket som måste göras. Allt såg så slitet och gammalt ut och man måste ju riva ut hela badrummet som mäklaren sa för att det var höga fuktighetsvärden(?) eller vad han sa. Även köket skulle vi vilja riva ut helt också.. Men jag tänker bara på vilken stor möjlighet att skapa sin egen drömlägenhet men också på att man inte ska köpa om man tvekar. Så himla svårt!!
Men om vi säger att vi renoverar den så mycket som vi vill, skulle vi nog tjäna mycket på det när vi säljer den eller vad tror du?

Det är bara en person som lagt bud än och han la utgångspriset.. Ovanligt för det brukar vara så många som budar här i stan!




Kram

Elins blogg sa...

Nu ringde mäklaren nyss och sa att det var en kille som ringde och ville ge 2,6 och han fick lägenheten med en gång eftersom vi inte ville lägga så mycket eftersom den är så orenoverad. Lite väl dyrt tycker jag! Vi har ju egentligen ingen brådska så vi hittar väl den perfekta lägenheten förr oss någon annan gång!

Va kul! Hoppas det går bra!
Kram