söndag, september 12, 2010

Biosöndag

Jag har precis varit ute och tränat. Det blev en längre powerwalk på dryga timmen idag istället för löpning, känns bra att variera sig lite.

Ikväll ska vi äta på Michelangelo kök och bar som ligger i Kålltorp och sedan åka in till stan för en biokväll. Vi tänkte se "I rymden finns inga känslor".

1 kommentar:

Elins blogg sa...

Den filmen var så söt och bra tycker jag :)

Måste fråga dig om det här med att man måste ha 15% i kontatinsats från och med 1 oktober, vi fundererar på att vänta tills dess så att priserna stannar av lite så som du skrev. Det kan väl vara en bra ide? För det märks verkligen just nu att alla är helt galna i budgivningen bara för det och alla vill verkligen sälja nu innnan också.


Förresten måste jag berätta om visningen vi var på idag, herregud så oseriöst det kändes. Vi kom dit exakt när den skulle börja och då stod mäklaren och alla andra och väntade på att han som bodde där skulle komma med nyckeln. Mäklaren berättade att visningen som var igår så kom han inte ens med nyckeln så alla fick åka hem igen! Efter en kvart kom han iaf och sen när vi kommer upp är det så ostädat och äckligt, låg typ kalsonger på golvet och massor av annat, haha... Han som bodde där stod och pratade om att vad som är renoverat och inte.. Och det lät inte som han visste vad han pratade om.. Lägenheten såg inte ens ut som samma lägenhet som på bilderna.. Inte så lyckat ;)

Oj vad långt det blev,
Hoppas allt är bra med dig annars! Kraam