torsdag, juli 02, 2009

@ Hvar, Kroatien

Här kommer ett, tyvärr bildlöst, inlägg från oss i Kroatien. Det verkar inte gå att ladda upp bilder här på hotellet, eller det tar iallafall väldigt lång tid. Dessutom fungerar inte det trådlösa nätverket på rummet (fungerade i början) så nu sitter jag i lobbyn och skriver.

Vi började resan i måndags då vi flög till Split, tog bussen från flygplatsen till Split stad och följde med en kvinna som hyrde ut rum i närheten av hamnen. 250 kuna för en natt (350 kr drygt) tyckte vi lät bra och vi åt en god middag och kikade lite på staden innan vi somnade, det blev inte många timmars sömn natten före då vi gick upp vid 4-tiden.

Dagen efter tog vi färjan till Hvar, 1 timmars tur med Jadrolinija kostar runt 80 kuna.
Här hade vi bokat boende på Amfora i närheten av Hvar stad. Vi vet sedan tidigare att det är på denna delen av ön man ska bo, det är absolut finast tycker vi. Den här gången slog vi på stort och tog ett hotell med pool de fyra första nätterna. Från och med i övermorgon bor vi med svärföräldrarna och Tims bror i en lägenhet i närheten. Ytterligare några dagar senare kommer även mina föräldrar ner och bor i samma hus.

Det har varit lite blandat väder hittills, molnigt och soligt om vartannat men idag lyste sol så vi har fått en del färg. Vi blandar poolbad med havsbad, solande och goda middagar. Semester helt enkelt och vi njuuuuuter!

Blir kanske svårt att uppdatera sedan när vi flyttar till lägenheten, ska se vad jag kan göra. Annars kommer massa bilder och text när vi åker hem igen.
Kram!Länk

2 kommentarer:

Hemma hos Katta sa...

Tack för grattishälsningen!

Ha ha, trodde nästan du skulle vara den första att förstå med tanke på hur jag såg ut kring midsommar =) Fast det var ju iofs på långt håll så det var kanske inte helt uppenbart...

Låter som ni har det riktigt bra där borta i värmen! Mysigt att ha ett eget hus med tillgång till pool och slippa det vanliga charterköret =)

Fortsätt att njuuuuta! Kraam kraam

hannie sa...

Hej Johanna,

JA ghar tyvärr ingen bild på hur huset kommer att bli då vi har ritat det själva och anpassat efter tomten. Så allt vi har e en tråkig 2D ritning. Men det blir ett vitt 1 1/2 plans hus med öppenlösning och en maaaaassa fönster.
Jag kommer att lägga upp bilder hela tiden.
Går nu i byggestankar?