lördag, juni 18, 2011

På egen hand

Över en månads uppehåll härifrån och jag är inte säker på att jag kommer komma tillbaka med full kraft än på ett tag... Som ni säkert förstått har det hänt en del den senaste tiden. Jag och Tim är inte tillsammans längre och har precis sålt vår lägenhet till ett bra pris. Vi kommer att flytta till var sin lägenhet och starta om. En sjukt stor omställning!

Efter 7,5 år tillsammans är det en väldigt konstigt känsla att vara själv. Att inte vara en del av ett par. Vi var så insyltade i varandras liv så det gör ont att lämna allt det där andra.. familj, vänner och allt som vi haft gemensamt. Det känns däremot som att det är rätt beslut för mig just nu och att saker och ting kommer att bli bra.

1 kommentar:

Josefin sa...

Åh va tufft men tänk att du kommer stå på ännu starkare ben!

Skönt att det löste sig bra med lägenheterna och hoppas att du snart kommit i ordning i din nya lya! Vart har du köpt någonstans?

Gott också med lite semester/miljöombyte i Barcelona. Den staden är ju så vacker!

Vi hade vår första visning i går men vår bostad är ju inte direkt ensam på marknaden. Huset är i toppskick, renoverat i minsta detalj och enplanshus är ju alltid eftertraktade. Det dök dock bara upp ett fåtal under gårdagens visning (som i och för sig var kl 13. Många är väl i sina sommarstugor). I morgon är det en ny visning och betydligt fler har anmält sig. Du som har mäklare i blodet får hålla tummarna ;)

Förresten, är du ansvarig för något specifikt område i Gbg? Brorsan som bor i Munkebäck (Ahrenbergsgatan) ska sälja nu och jag rekommenderade givetvis dig :D

Sköt om dig och gott att du är tillbaka på bloggen :)
Kram Josefin