torsdag, mars 10, 2011

Bokat Mallorcaresa


Vi är mycket för resor just nu. Nästa vecka ska jag till Åre med jobbet, sedan är det Alperna direkt efter det. Förhoppningsvis blir det en Barcelonaresa tillsammans med mina föräldrar i början av juni och nu har vi även bokat en Mallorcaresa i sommar!

Ja, resor är helt enkelt något vi prioriterar i livet just nu. Vecka 32 bär det av till hotellet Bahia de Alcudia. Inget höjdarhotell men det verkar vara ett bra läge 200 m från stranden i Alcudia. Vår tanke är att hyra bil och göra utflykter till bland annat Palma och Porto de Soller. Någon som har Mallorcatips??

3 kommentarer:

Hanne sa...

Får man fråga hur ni har råd?

Johanna sa...

Som sagt, vi prioriterar och delar upp kostnaderna. Bokar och betalar långt i förväg osv. Dessutom bor vi i en 2:a så det är inte ett så dyrt boende. Vi har ju två inkomster också.

Åre betalar jobbet, i Trysil har vi en stuga så där betalar vi inte för boende, Barcelona är mammas och pappas förslag så där bidrar dem. Det är mest Alperna och Mallorca som det går pengar på.
Men mitt bästa tips är nog att lägga undan pengar och spara varje månad om man kan.

Elins blogg sa...

Åh vad kul med Alcudia! Där var vi 2009 och jag älskade verkligen Alcudias långa sandstrand. Helt underbar! Vi bodde precis vid stranden och var jättenöjda med resan. Men vi åkte ingenstans eftersom vi bara var där en vecka så ville vi vara på samma ställe och slappa.

Kramar!