måndag, januari 11, 2010

Bilder från jul

Bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från julen. Överst ser vi ingridienserna till Leilas smarriga Rocky road, det blev riktigt gott! Ni får ursäkta den usla kvaliteten på bilderna men det är tagna med jobbet lilla kamera som inte är så bra direkt.


Egengjord hyacintgrupp.


Årets julklappar gick i silver och vitt.



Dagen började hemma hos mamma och pappa tillsammans med farfar, mormor och farmors syster Bittan.




Min julaftonsoutfit. Klänning från Bubbleroom, pärlorna är köpta på MQ.


Vid halv 6 kom släkten och då var det dags att äta igen. Närmast i bild ser vi Sofias man Jon Einar, min kusin Sofia, hennes pappa Per, Simons fru Olivia, min kusin Simon och min pappa Anders.


Mormor, min bror Gustav, Bittan, faster Eva, farfar.


Kusinerna Elin, Erik och Johan och Elins man Edvard.

2 kommentarer:

Anna - Starwoman sa...

Vi bokade resan via Ving Flex och då ingår flyg tur/retur och hotell i priset (vi kommer att stanna en vecka). Resan kostar 12.500 kr per person, så inte gratis direkt och långt ifrån dina 5 000 kr(!) Måste väl vara endast flygbiljetten du tänker på? För att både flyga och bo för 5 000 kr låter väldigt billigt (i alla fall för en vecka). I vårt pris ingår 4-stjärningt hotell centralt på Manhattan med gångavstånd till både Time square och Broadway, Empire state building och Central park. Rummet har vi i 7 dygn. Vi flyger med SAS och det är direktflyg från Arlanda till Newark flygplatsen så man slipper en massa mellanlandningar och tidsåtgång till det. Så man kan säkert komma billigare undan om man skippar SAS, inte tar ett direktflyg, väljer ett hotell med färre stjärnor och skippar Ving som ”mellanhand”. Men vi har åkt med dem tidigare och just då med Flexvarianten när vi var i Indonesien och det fungerade superbra och vi tycker att det är värt de pengarna. Dessutom har man alltid någon att vända sig till om det skulle strula ;-)

Hoppas att ni kommer iväg ni också! Kramar

According to Nicky sa...

Hej! :)

Vad många ni var på julafton! Det är alltid trevligt att ha familjen samlad :)

Ha en mysig kväll!/Kram/Nicky :)