söndag, april 17, 2011

Belstaff



Idag har vi varit på stan i några timmar och strosat omkring i solen. Vi började med brunch på Joe Farellis och sedan gick vi lite i affärer. Jag föll pladask för den här jackan från Belstaff och väl hemma googlade jag till mig ett bättre pris och klickade hem den. Jag kunde inte stå emot! Bilderna ovan gör det inte riktigt rättvisa men jag får visa den på när jag får hem den.

Jag ser det lite som en belöning efter den senaste och kommande tiden på jobbet. Jag vet att jag kommer använda den massor. Så nu åker fake-skinnjackan från HM i soporna. Den börjar bli trasig och jag har haft den i kanske 5 år så det var med andra ord dags för något nytt!
Jag beställde jackan HÄR men den finns även HÄR i både svart och militärgrönt men i fel storlek för mig. Man måste gå upp ca 2 storlekar mot vanligt.

5 kommentarer:

Jennie sa...

Jättefin jacka! Den är du värd. Kram

Josefin sa...

Grymt snygg jacka!! Kram Josefin

Caroline sa...

Jättefin! Men OJ så dyr :) hoppas vi får bra för lägenheten då haha :P

Johanna sa...

Tack allihopa! Hoppas den levereras snart :) Å Carro vi ska se till att vi får bra för lägenheten :)

Elins blogg sa...

Jättefin! Det är värt att ha en äkta skinnjacka. Det vill jag också ha men har aldrig tagit tag i det och köpt.. ;-)

Dom har inte ändrat utseende på flowerbomb utan det var bara att M köpte fel, han köpte den som är eau de toilette istället för eau de parfym som den vanliga är! Alltå den jag fick luktar inte lika starkt men den luktar ändå likadant! Haha :-)

Hoppas du haft en fin helg. Kramar