onsdag, juli 27, 2005

Mascara

Hej, använder just nu en mascara från Maybelline, är inte jätteförtjust i den men den har blivit bättre och bättre tycker jag. Man lär sig liksom att använda den.

Är ändå sugen på att köpa en bättre (dvs dyrare) mascara. Någon som har något bra tips?

7 kommentarer:

helena sa...

Magna Scopic från Estée Lauder är min klara favorit. Borsten smalnar av vilket gör att den plockar upp minsta lilla frans. Kostar ca 210kr.

Har Anand Kaur sa...

Make Up Stores mascara för 139:- tycker jag var superbra. haft den i en vecka och den slår Diors maximeyes med hästlängder!

Mei sa...

Diorshow är min ultimata bästa kompis.
Smular inte, ger sjukt långa och tjocka fransar - utan att klumpa. Och det bästa är borsten; 3 gånger så stor som vanliga mascaraborstar.

Johanna sa...

Tack för alla tips, jag skriver upp dem och sedan ska jag ge mig ut på stan och leta :)

Mascara samt rouge kommer bli mina två kommande investeringar i Smink-branschen. Hoppas på att mamma kan köpa ett Nars, orgasm-rouge till mig i Paris, det borde väl allt finnas där...

Anonym sa...

Vilken mascara blev det? :-)

Jag använder själv Diorshow och kan rekommendera denna mascara. Bland budget-varianterna tycker jag att MFs More Lashes har funkat bra, liksom L'Oreals Voluminous Mascara. Hoppas du hittade en bra mascara som du trivs med!

Anonym sa...

max factors alla! asbar allihop! kostar ca en hundring men det är det värt...

Anonym sa...

more lashes av max factor är hur bra som helst. min är vattenfast, vet inte om det finns i olika varianter. gillar vattenfast bäst. fransarna ser "fräscha" ut hela dagen + att de håller sig uppåtböjda.